Álomnő, Lábtörlő

Feladtam! Közölte szilárd elhatározását a barátnői páholypartin a csajokkal Julcsi. Számomra megfejthetetlenek a férfiak. Olyan érzésem van, mintha egy másik magyar szótárat használnának. Mindenki arról beszél: őszinte, játszma nélküli életre vágyik, és amikor kinyitom a lelkem sarkon fordulnak. Ha kezdeményező és együttműködő vagyok ,egyik pillanatról a másikra kiveszik belőlük a rajongás. Ha úgy viselkedem, mint egy jégkirálynő , akkor meg koslatnak utánam . Hogyan lehet így harmonikusan élni ?

Eszter is azon vívódik: miért nem kérte meg eddig senki sem a kezét. Pedig bele ad , apait, anyait. Hamar megcsillantja főzési tudományát, gondoskodását. Minden energiájával azon van: jó benyomást keltsen a másikban, és megfeleljen az elvárásainak.

Zsuzsa a megcsalt újrakezdők szakértője. Majdnem minden párkapcsolata megcsalással végződött. Persze elégtételként mindig megkapta, hogy a férfi visszament hozzá. Akkor, amikor már neki nem kellett a másik .

Mi nők rontjuk el? Mi vagyunk a hibásak azért, ha árokban végződik a kapcsolatunk ?Valóban meg kell tanulnunk kódolni a férfi nyelvezetet ? Csak és kizárólag a titkos játszmák hozzák meg a boldogságunkat ? Vagy csak annyi az egész, hogy át kell rágnunk magunkat a kása hegyen, rátalálni arra, akivel úgy működik minden, mint a mesékben ?

Álomnő vagy Lábtörlő ! Ezzel a címmel nemrégiben párkapcsolati tanácsadó kurzusra leltem az interneten. A szerző meggyőződése: soha nem értékelik az férfiak azt a nőt, aki beáldozza magát egy párkapcsolatért. Az olyan nőt, aki azonnal ugrik, ha a párja megszomjazik. Aki a vacsorát tálcán viszi be a kedvesének, hogy annak a hosszú fáradságos napi munkája után ne kelljen otthon egyetlen egy fölösleges mozdulatot sem tennie.

Az ilyen nőket a férfiak – tudatosan, vagy tudattalanul- lábtörlőnek nézik. Pedig ha felteszik nekik a kérdést: Lábtörlőt vagy Álomnőt szeretnének nem kétséges mire voksolnak.

10
some image

No Comments Yet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.