Holiday – a misztikus energia

Szeretek vágyakozni arra, hogy nyaralni megyek . Szeretem elképzelni  a kényelmet, az érdekes látnivalókat , a távoli tájakat , a de jó ,hogy ezt választottuk érzését . Szeretek utána olvasni a látnivalóknak , beleképzelni magam ,hogy ott vagyok. Érezni a napsütést, a tenger zúgását , a forró homokot, kíváncsivá válni az ismeretlen iránt.

Míg másoktól gyakran hallom, hogy  mennyit csalódtak, nem igy képzelték el, kár volt ennyi pénzt kiadni  panaszáradatot , nekem  minden nyaralásom egy csodás, örömteli élménnyé vált.

De miért sikerül egyikünknek  és miért nem sikerül másikunknak akár ugyanabban a környezetben csodás élményekkel gazdagítania magát ?  Az egyik család miért ragyog a boldogságtól akár  az egy napos erdei sétán, a másik miért veszekszik hangosan a gyerekkel a négy csillagos szállodában és fitymálja az ételt, a kiszolgálást , a személyzetet ?

A válasz  a  teremtés folyamatában  rejlik.  A Földön ugyanis minden, amit tapasztalunk  egy gondolattal , egy forró  vággyal indult. Egy gondolat  és tervezőinek ,  építészeinek erős vágya volt  a világ legmagasabb épülete a dubaji Burdzs Kalifa . De  gondolat és a világ megismerésének a vágyaként  indult  a nagy hadron ütköztető Svájcban, vagy  a több millió kilométer  megtételére alkalmas szondák, amelyek távoli galaxisok után kutatnak.

Isten gondolta, mondta , legyen és lett.

Te,  aki emberi  testben  jöttél erre a  Földre  az energiáiddal- aminek a minőségét az érzéseid mutatják- folytonosan létre hozol valamit. Általad  vágyottat, nem vágyottat , tudatosan vagy tudattalanul.

De mi köze a Holidaynek a teremtéshez , kérdezhetnéd ?

Ha kicsit tudatosabban rátekintünk  látjuk :  a  Holidayben minden benne van, ami a teremtés folyamatát leképezi.

Születik egy gondolat egy terv, amit egy vágy követ.  Egy forró vágy, egy erős vágy , ami ott él benned. A pihenés utáni vágy, a látnivalók utáni vágy, a természet iránti vágy , más országok iránti vágy. Ezt felküldöd az univerzumnak . Ha még nincs elég erőforrásod hozzá, akkor elkezdesz  benne hinni, hogy mindez  megérkezik hozzád. Tehát a hit, a remény energiájával befogadó állapotba kerülsz. Ha képes vagy ebben a hit és remény állapotában maradni, akkor egyszer csak azt veszed észre ,  kibontakoznak  az események.   Pont azt  a last minut akciót hozza eléd az élet , ami a költségvetésednek megfelel.  Pont egy ismerősöd keres útitársat, ,mert valaki lemondta . Pont kiderül , hogy a tág baráti körben valakinek  van egy kedvezményes apartmanja.  És egyre boldogabb és boldogabb leszel. És egyre elégedettebb , mert nagyrabecsüléssel nézel az életre . Egyre magasabb és magasabb a rezgésűekké válnak az energiáid,  és egyre izgatottabban várod majd az indulást, hogy meglásd a kibontakozását a vágyadnak .

De ez a történet máshogy is alakulhat.

Ha olyan vágyad van, ami nem tölt el elégedettséggel , ha  azért szeretnél valahová elmenni, mert mások is igy csinálják, már a kezdetektől azon szorongsz ,hogy jut e pénz mindenre, vagy azon tépelődsz ,  érdemes e erre költeni vagy inkább a lakásfelújításra kellene , akkor már az elején léket kap a hajód. Ha csak azért nyaralsz a gyerekkel , hogy csak nekik legyen jó, te magad nem számítasz. Ha azért mész drága szállodába mert a szomszéd is oda ment. Ha  a szállodák értékelésének csak a negatív kommentjei a fő irányvonalad.  Ha nincs nagyrabecsülés benned az élet iránt ,  mindig a mások véleményére hallgatsz , az egész utad feszültséggel lesz teli. És ez a feszültség,  ez az ellenállás  a vonzás törvénye értelmében egyre több feszültséget ,problémát  hoz majd a megvalósulásodba. Egyik akadály jön a másik után, és azt tapasztalod, még a hőn várt nyaralásod, amire rengeteg pénzt költöttél sem ér egy fabatkát sem.

A Holiday misztikus energiái  minden nap veled vannak.  Minden nap születnek vágyak benned, ,  minden nap útnak indulsz  a vágyaid  felé. És  ha képes vagy befogadni azt:  az út a lényeg , és az,  hogy az úton jól érezd magad, akkor újra tudod írni a történetedet.  Ha képes vagy úgy ébredni, hogy hálás vagy az Univerzumnak ( Istennek )  azért amid van, ha képes vagy magadat és másokat nagyra becsülni, ha tudatosan figyelsz arra, hogy az érzéseidet jó irányba tereld, , ha hagyod ,hogy ezek a jó érzések építsenek , akkor, mint a mesében mindig , minden jól alakul.

Mert boldog útnak, mindig boldog végkifejlete lesz.

 

0
some image

No Comments Yet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.