Lássuk a jövőt!

Bejegyezte 0 , , , , Permalink 9

Férjhez megyek valaha? Vélhetően nincs olyan nő, akinek ez a sóhaj még nem hagyta volna el lelkét legalább egyszer az életében. Mert önállóság és öntudat ide vagy oda: génjeinkben hordozzuk a szerelemre, ölelésre, családra, biztonságra vágyás óhaját. Kislányként belénk kódolódott a mesebeli holtodiglan- holtomiglan. ( Bár akad olyan feminista ismerősöm, aki szerint be kellene tiltani Andersent, mert a hercegnős- királyfis mesék gyerekkorban veszélyesebbek, mint az UV sugárzás)

Kedvenc történetem a Szex és New-York első évadából, amikor Charlotte-, aki megrögzött házasságpárti volt- a sokadik rosszul sikerült randija és férfiúja után elbizonytalanodik abban hitében, hogy megtalálja álmai hercegét, gyermekei apját, ezzel együtt csodás középosztálybeli életét. Egy híres- sztárok által is felkapott- tarot kártyából olvasó jóshoz fordul, aki kerek perec közli vele: soha nem megy férjhez az életben. Charlotte dühös lesz, és ezért kikutat egy mexikói, tojásból jövendölő látót, aki újra azzal szembesíti: soha nem kötik be a fejét. Persze tudjuk a történet végét a moziból, hogy Charlotte nem adta fel és révbe ért. Rá nem volt negatív hatással az, hogy a jövőjének útjait valaki mástól akarta megtudni.

Gyanítom, hogy akik ezeket a sorokat olvassák már jártak jósnőnél, spiritisztánál, oldáson, közvetítésen. Mert ha tehetetlennek érzi, magát az ember- elbizonytalanodik, nem tud fordítani a sorsán, beteg lesz-, akkor bizony külső segítségben látja a megoldást. Ezért is van nagy felelőssége annak, aki a jövőnkről beszél. Születési dátumokból, csillagokból, tarotból, tenyérből. És bizony annak is, aki tényként éli meg az elmondottakat. Soha nem megy férjhez, és soha nem lesz gyereke. Mert ugyanis tetszik-, nem tetszik, a saját jövőnket mi alkotjuk. Az leszünk, amit hiszünk magunkról.

Az elmúlt napokban egy numerológiai szakember hírlevéllel bombáz. Az illető az egyik jó nevű számmisztikus az országban, legalább is ennek véltem eddig. A mai üzenet: Éjfélkor visszavonhatatlanul lezárom a 108 évre szóló előrejelző elemzés megrendelési lehetőségét.

Meg tudná nekem valaki mondani azt, mi szükségem van arra, hogy 108 évre előre lássam a jövőmet?

9
some image

No Comments Yet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.