Divat

Bejegyezte 0 , , Permalink 1

Carrie Bradshaw óta nem kétséges , a nagy márkák és nagy ők fővárosa New York. Budapest sem a Szex és New Yorkban , sem pedig Európában nem jegyzik divat nagyhatalomként, azonban a pesti utcákat járva, nemcsak a kirakatokat érdemes szemügyre venni,hanem a szembejövőket is.

Előre bocsátom, nem vagyok főváros rajongó, élni sem tudnék ott, de mindig rendkívül jól szórakozom az ilyen mustrákon..Igy történt ez a hétvégén is.

Kíváncsi voltam arra, hogy 2014 tavaszán mivel rukkol elő a nagyvilág. A két nap alatt nem derült ki , mi az idei sláger szín, az sem, hogy kiment e a divatból a pálcika tűsarok, de arra rájöttem, a huszonévesek a 12 fokot nyári hőségként élik meg. Szombat este a Gozsdu udvarban mezítláb, kis vászon szoknyában járkáltak a lányok. Mivel az Egyesült Királyságból érkezők számára is felkapott a belváros ezen része, meggyőződésem volt biztos írek lehetnek az illetők. Hiszen róluk köztudott, képesek három fokban is mezitláb, flipp- flopp papucsban flangálni.

De közelebb érve csalódnom kellett : magyarul csevegtek. Vasárnap bár olykor kikandikált a nap a felhők közül, de a Petőfi Hidon sétálva igencsak össze kellett húzni a szélben a kardigánt magamon. Szemben viszont egy vidám lánycsapat nevetgélt rövid nadrágban, farmer miniszoknyában, és mindössze csak egy térdig erő sízokniban. Míg mielőtt bármiféle megállapításra juthattam volna a tekintetem az előttem haladón akadt meg. A hölgyön ugyan volt harisnya , de nyakában érdekes sárga tábla lóbálódott. Rajta angolul: üzemen kívül vagyok.

Ez a vagányság túltett mindenen: nálam ő vitte el a Divat Nagydíjat a hétvégén.

1
some image

No Comments Yet.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.